Најдобрите Intertops Affiliates Казино Во Живо s

Intertops Affiliates е партнерска програма одговорна за маркетинг на казина од врвната индустрија. Таа е една од најпопуларните придружни програми на пазарот онлајн казина со игри од WGS Technology и Real Time Gaming. Интертопс, исто така, има онлајн покер и спортско обложување.

Партнерите на Intertops Affiliates добиваат компензации преку план за споделување приходи врз основа на износот на нето приходот што филијалата го внесува во компанијата преку упатените играчи. Тој нуди задоволителни услови како што се доживотни провизии и без негативно пренесување. Исто така, нуди ексклузивен договор од 30% удел на приходите за првите три месеци. Стандардниот договор започнува од 20% и го зголемува уделот на приходите до 35%.