Најдобрите LeoVegas Affiliate Казино Во Живо s

LeoVegas Affiliate беше лансиран во 2012 година и е лиценциран според регулаторното тело за коцкање на Малта. Марката на казиното испорачува a разновидност на слотови и модерни казино игри за незаборавно искуство. Некои од неговите наслови доаѓаат од врвните провајдери, како што се Play'n GO, Microgaming и NetEnt.

LeoVegas Affiliate ги запишува своите партнери во план за споделување на приходите, дозволувајќи им на своите филијали да добијат намалување од нето приходите на играчите што ги внесуваат. -Подружниците во ниво 1 добиваат 10% удел во приходот. Понатаму, нема пренос на негативно салдо и провизии од упатените играчи засекогаш.