Најдобрите Metal Casino Affiliates Казино Во Живо s

Промовирање на бренд на казино развиен од врвни провајдери на софтвер (NetEnt, Play'n GO и Microgaming) е една од најдобрите работи што подружниците ќе сакаат да ги прават. Филијалата на Metal Casino ги поканува партнерите да донесат депонирање играчи во неговата придружна програма. Ова им овозможува да заработат намалување од нето приходите на наведените играчи.

За да го олесни ова, Metal Casino гарантира дека играчите имаат извонредни искуства со него слотови со висока конверзија и казино игри. Уште повеќе, тој им нуди на своите филијали „без негативно пренесување“ секој месец. Севкупно најдобро, филијалите можат да заработат провизии веднаш од пријавувањето, почнувајќи од 30% учество на приходите до 40% како што нето приходот на играчите се зголемува.