Најдобрите Mr Affiliate Казино Во Живо s

Mr Affiliate ги поздравува сите подружници ширум светот да бидат партнери во нејзината придружна програма за казино. Програмата е дизајнирана имајќи ги предвид играчите, осигурувајќи дека секој момент е нов, освежувачки, забавен и наградувачки. Г-дин Огранок нуди различни казино игри напојувани од водечки провајдер на софтвер, NetRefer. Марката на казиното е лиценцирана и регулирана од владата на Малта.

Г-дин Огранок е дарежлив со своите филијали во услови на заработка. Секој партнер добива провизија од 25% удел во приходот при пријавувањето, што се зголемува до 45%. Износот на акции што ги добива подружницата се определува од нето приходот од депонираните играчи упатени во програмата. Покрај тоа, Mr Affiliate не дозволува негативно пренесување.