Најдобрите Plain Partners Казино Во Живо s

Иако конверзијата е резултат на маркетиншкиот напор на филијалата, партнерската програма на Plain Partners нуди ексклузивни алатки за кампања за брзо следење на успехот на нејзините филијали. Веб-администраторите можат да поставуваат банери со различни големини и текстуални врски на нивните блогови или деловни веб-страници. Високо конвертирање игри хостирани со казино бренд исто така го подобрува искуството на играчите.

Филијалите на Plain Partners имаат многу да имаат корист, почнувајќи од „нема негативно пренесување“ до можноста за доживотна заработка. Сите филијали ја користат почетната провизија од 25% удел на приходот, што се зголемува до огромни 50% удел на приходите. Интересно е тоа што филијалите добиваат и до 20% бонус за поканување на други филијали да се приклучат на програмата.