Најдобрите Play Million Partners Казино Во Живо s

iGaming подружниците треба онлајн казино игри со високи конверзии. Најсовремената графика и интуитивниот кориснички интерфејс обично го одредуваат ова бидејќи играчите сакаат најдобро искуство со игри. Ова искуство се наоѓа во партнерската програма Play Million Partners. Програмата има тони казино игри од водечки провајдери на казино, како што се NetEnt, SkillOnNet и CryptoLogic.

Лесно е да станете партнер со Play Million Partners. Секој нов партнер автоматски се става на план за споделување приходи со стандардна провизија за зделки почнувајќи од 20% удел на приходите. Се зголемува до 40% кога се зголемува нето приходот на наведените играчи. Овој план за приходи нема пренос на негативно салдо.