Најдобрите Posh Friends Affiliates Казино Во Живо s

Веб-администраторите кои се страстни за коцкање и вешти во рекламирањето можат да се обратат до Posh Friends за периодични приходи. Posh Friends, лиценцирана од владата на Курасао, е придружна програма за врвни онлајн казина. Нејзините казина имаат долгогодишна репутација на пазарите во Азија и Европа. Филијалите можат да го максимизираат својот профит со упатување на играчите на брендот.

Posh Friends има искуство во бизнисот. Знае како да го конвертира придружниот сообраќај во клиенти кои плаќаат. Кога се приклучуваат филијали, тие се ставени на план за споделување приходи за да добијат провизии од нето приходот на играчите. Стандардните провизии започнуваат од 25% и се искачуваат до 45% удел во приходите без пренос на негативно салдо.