Најдобрите Supr Affiliates Казино Во Живо s

Supr Affiliates работи со онлајн казина NYSpins и Duelz да ја создадат својата придружна програма. Нивната програма е за веб-корисници кои сакаат да ги промовираат овие веб-страници на нивните страници. Учесниците се регистрираат на страницата за уште еден прилив на приход. Сопствениците на веб-страниците потоа промовираат брендови и брзо остваруваат профит со програмата.

Понатаму, учесниците добиваат следење и креативци кога ќе се пријават. Supr Affiliates, исто така, има лесна за употреба статистика и можно е да добиете до 40% удел во приходите и да нема преноси за следниот месец. Оваа придружна програма може да биде одличен извор на пари и додава нешто ново на веб-страниците