Најдобрите Uffiliates Казино Во Живо s

Affiliate програмата Ufilliate е дел од Uffiliates мрежите кои се дел од 888-те холдинзи, кои се компанијата зад двете најуспешни и најстари веб-страници за коцкање преку Интернет, Пацифик покер и Казино-на-Нет. Идејата зад Uaffilates беше да се соберат сите производи на 888, што им овозможува на филијалите на коцкање да ги промовираат овие производи на една платформа.

Една од главните предности за приклучување на мрежата Uffiliate е опсегот на понудени брендови за коцкање. Uaffiliates се проширија за да му овозможат на партнерот да заработува од преку 18 различни брендови на покер, обложување и казино. Дополнително, извештаите се ажурираат редовно, а на секоја сметка е доделен менаџер на сметки за полесно управување.