Најдобрите YakoCasino Affiliates Казино Во Живо s

YakoCasino, заедно со придружната програма, беше создаден затоа што коцкањето беше застарено и требаше да се направи нешто разновидно и возбудливо. YakoCasino Affiliates има за цел да обезбеди поголемо потрошувачко искуство за сите играчи без оглед на нивниот ВИП статус преку најдобриот во класата и дизајнот на персонализација.

Обезбедува неколку слотови за казино и игри од програмери како што се NetEnt, Microgaming и Leander Games. Софтверското решение NetRefer ја обезбедува придружната програма со алатки за анализа и известување за подобро искуство на потрошувачите, супериорна игра и вредност на играчот. Брендот ја наградува напорната работа и лојалноста нудејќи неверојатни стапки на провизија на приходите секој месец без никакво пренесување.