Казино брендови се повеќе лансираат нови живи казино производи

Вести

2019-09-10

Многу брендови на казина сега се впуштаат во производите на казино во живо во 2019 година. Има новоизградени студија и пропишани права за емитување. Водечки даватели на казино во живо добиваат зголемени профитни маржи до 30%. Ова е причината зошто многу компании напредуваат кон казино производи во живо.

Казино брендови се повеќе лансираат нови живи казино производи

Казино-компанија во Малта, добро позната по своите игри базирани на содржина, одлучи да започне да обезбедува производи од казино во живо. Иако тоа не е вообичаено меѓу играчите, тие планираат да го објават најинтензивното искуство со мобилни игри. Сите барања се поставени, а компанијата е подготвена да ги лансира услугите оваа година.

Со крајни жртви и издржливост, работите се движеа брзо

Главниот службеник за развој на бизнисот одговорен за растот на компанијата работеше неуморно за да обезбеди брзо лансирање на производите од казино во живо. Тој не планира да застане тука; тие допрва треба да стигнат до посакуваното обележје. Според него, ова не е единствениот производ што е во тек.

Наскоро компанијата јавно ќе ги објави услугите и производите на кои се работи. Во моментов, тие нудат широк избор на игри, вклучувајќи бакара, рулет и блек џек. Наскоро, овие производи ќе бидат прикажани на некои претстојни настани во Лондон. Компанијата има многу планови, на кои во моментов се работи за совршенство.

Нивниот план е да пренесуваат висококвалитетни стриминг игри

Емитувањето и стриминг на играта се врши од нивните главни канцеларии. Нивниот квалитет на видео е поставен да биде во висока дефиниција за да им овозможи на играчите да уживаат во погледот додека играат. UI е исто така модернизиран и лесен за користење, што им овозможува на играчите пристап до игрите користејќи ги сите уреди.

Според главниот директор за развој на бизнисот, ова е голем чекор и во вистинска насока. Планот е да се натераат развивачите да работат на подобрување на игрите наскоро. Секторот на казино во живо е постојано растечко деловно поле и многу конкуренти се зголемуваат како печурки. Ова е причината зошто тие сакаат да го лансираат производот под нивниот бренд.

Казиното во живо ќе биде достапно на глобално ниво

Најзначајната предност на казиното во живо е тоа што играчите од целиот свет можат да се приклучат и да уживаат во играта заедно. Компанијата е многу заинтересирана за промените на пазарите на казино и планираат да го вратат својот потенцијал во секторот за игри.

Во Шведска, на пример, компанијата работи на враќање на вниманието на пазарот. Има зголемување на бројот на играчи во земјата бидејќи компанијата ги ажурираше своите услови за да одговара на пазарните прописи на Шведска. Промените беа направени само пред еден месец, но компанијата покажува зголемен напредок.

Најнови вести

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри
2023-09-28

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри

Вести