Преглед на игри со дилер во живо Arlequin Casino - Affiliate Program

Arlequin CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
7.8/10
БонусБонус $300 + 10 бесплатни вртења
Брзи плаќања
Единствена ВИП програма
Најдобри студиа за игри
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Брзи плаќања
Единствена ВИП програма
Најдобри студиа за игри
Arlequin Casino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Казиното Arlequin е промовирано од iGaming Partners и секој може да се приклучи на нивната програма и да ги промовира своите брендови. Партнерите треба да пополнат апликација и да чекаат за одобрување. Добрата вест е дека оваа придружна програма за казино е добра за сите што сакаат да го промовираат својот бренд.

iGaming Partners нуди 50% провизија на уделот на приходите за првите три месеци без негативен пренос. Нивната провизија за учество на приходите функционира на следниов начин:

 • 50% Комисија за учество на приходи за првиот месец.
 • Комисија за учество на приходи од 50% за вториот месец.
 • Комисија за учество на приходи од 50% за третиот месец.

Провизијата за приходи за следните месеци е помеѓу 25% и 50% и функционира на следниот начин.

 • Комисија за удел на приходи од 25% за партнери кои носат помеѓу 0,01 и 5,000 УСД.
 • Комисија за удел на приходи од 30% за партнери кои носат помеѓу 5.001 и 10.000 УСД.
 • Комисија за удел на приходи од 35% за партнери кои носат помеѓу 10,01 и 15.000 УСД.
 • Комисија за удел на приходи од 40% за партнери кои носат помеѓу 15.001 и 20.000 УСД.
 • 45% Комисија за удел на приходи за партнери кои носат помеѓу 20.001 и 25.000 УСД.
 • Комисија за удел на приходи од 50% за партнери кои носат повеќе од 25.001 УСД.

За жал, iGaming Partners имаат политика да не работат со CPA или Hybrid понуди во овој момент.

Целни пазари

Целните земји на iGaming Partners вклучуваат Скандинавија, Канада, Даблин, Шпанија, Латинска Америка и Европа. Сепак, нивните услуги не се достапни насекаде, а има и некои исклучени земји. Тие го вклучуваат следново:

 • Австралија
 • Кина
 • Хонг Конг
 • Холандски Антили
 • Турција
 • Обединето Кралство
 • САД

Алатки и банери за iGaming Partners

Откако партнерите ќе се приклучат на оваа врвна придружна програма на казино, тие можат да ги зграпчат рацете со тони GIF-банери и светкави алатки за да го промовираат својот бренд. Партнерите кои имаат нови идеи за тоа како да го промовираат својот бренд можат да разговараат за нивните идеи со нивниот менаџер.