Преглед на игри со дилер во живо Pin-Up Casino - Security

Pin-Up CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
БонусБонус $5.300 + 250 бесплатни вртења
Повлекувања во рок од 24 часа
Разговор во живо 24/7
Мобилен пријателски дизајн
Широк спектар на врвни провајдери за игри
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Повлекувања во рок од 24 часа
Разговор во живо 24/7
Мобилен пријателски дизајн
Широк спектар на врвни провајдери за игри
Pin-Up Casino is not available in your country. Please try:
Security

Security

Пин-ап казиното ја става безбедноста на нивниот играч како нивен главен приоритет. Казиното ја користи најновата технологија за шифрирање за да се осигура дека тие нудат безбедна и сигурна средина за играчите. Пин-ап казиното ги има сите потребни лиценци за работа и згора на тоа, тие бараат секој играч да помине низ процедура за верификација.

За безбедносни цели, казиното собира податоци од секој посетител на веб-страницата.

Казиното е во согласност со упатството утврдено со Општата регулатива за заштита на податоците (Регулатива (ЕУ) 2016/679), што значи дека тие им гарантираат на своите играчи дека:

 • Сите податоци се обработуваат законски, чесно и транспарентно од наша страна;
 • Сите податоци се собираат за специфични, експлицитни и законски цели и нема дополнително да се користат на начин што е спротивно на овие цели
 • Сите податоци се соодветни, соодветни и ограничени на она што е неопходно за целите за кои ќе бидат обработени.
 • Сите податоци се точни и ажурирани кога е потребно и ќе се преземе секој разумен чекор за да се осигури дека сите лични податоци кои се неточни за целите за кои ќе бидат обработени, ќе бидат избришани или коригирани што е можно поскоро.
 • Сите податоци се чуваат во форма што овозможува идентификација на корисниците не повеќе отколку што е потребно за целите за кои се обработуваат личните податоци
 • Сите податоци се обработуваат на начин што ја гарантира нивната соодветна безбедност, вклучително и заштита од неовластена или незаконска обработка, случајна загуба, уништување или оштетување, користејќи соодветни технички и структурни методи

Казиното ќе ги користи личните податоци на играчите за да го потврди нивниот идентитет, на прво место и за следните цели:

 • Да им обезбеди на играчите услуга
 • За одржување на сметката и евиденцијата на играчот
 • Да се комуницира со играчите
 • Да обезбеди одговори и повратни информации за прашања и коментари
 • Да се следи динамиката и нивоата на користење на веб-страницата и квалитетот на нивните услуги
 • Да се одредат метриката на интересот на корисниците на нивните услуги
 • Да го подобрат квалитетот на нивните услуги и нивната веб-страница
 • Да ги извести играчите за нивните специјални понуди и услуги кои може да бидат од интерес за играчите
 • За да се одреди искуството на играчот на нивната веб-страница
 • За да ви ги пренесе добивките на играчот (ако се исполнети некои применливи услови)
 • Да добивате информации од играчите, вклучително и преку анкети кои ги спроведува казиното
 • За решавање на спорови
 • За наплата на такси (доколку има соодветни основи)
 • За отстранување на проблеми и грешки на нашата веб-страница
 • За да се спречат потенцијално забранети или незаконски активности
 • За да се обезбеди усогласеност со нивните Услови и правила и сите наши политики наведени на оваа веб-страница.