Топ 10 1x2Gaming Казино Во Живо

1x2Gaming е во бизнисот со софтвер за казино скоро две децении, откако отвори продавница во 2002 година. Компанијата со седиште во Обединетото Кралство започна со виртуелен фудбал, но растеше со текот на годините и вклучува повеќе игри во 2018 година. Нивните игри се достапни во мноштво јазици, за да се грижиме за нивниот светски пазар.