Топ 10 Aristocrat Казино Во Живо

Aristocrat Leisure Limited е реномирана австралиска компанија, која има долга историја на производство на машини за коцкање во казино. Се смета за меѓу најголемите производители на машини за коцкање во целиот свет и го држи првото место во својата родна земја Австралија. Покрај традиционалното производство на машини за коцкање, компанијата работи и на дигитализација на казината.

Најнови вести

Aristocrat Gaming вели дека хакер пристапил до податоците на серверот на компанијата
2023-07-31

Aristocrat Gaming вели дека хакер пристапил до податоците на серверот на компанијата

Aristocrat Gaming, провајдер на iGaming со седиште во Австралија, објави официјално соопштение за инцидентот со хакирање што се случи во јуни 2023 година. Според извештајот, компанијата вели дека хакер ја искористил новообјавената ранливост (нулта ден) во програмата за споделување датотеки од трета страна на компанијата (MOVEit ).